Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Öntött gumiburkolat

Térgumi

kispipaÖsszefüggő, homogén felület

kispipaTetszőleges formák

kispipaNagy színválaszték

Kivitelezés is!

Cikkszám: ontott-gumiburkolat

Leírás és Paraméterek

Helyben öntött gumiburkolat - színes, rugalmas felület

A helyben öntött gumiburkolat teljesen hézagmentes felületű és tetszőleges vastagságú. Kiváló burkolóanyag a magasabb igényeket kielégítő játszóterek, játszóházak és sportpályák számára. Az öntött gumi nem csak vízszintes felületeken használható, hanem dombok, mászók, búvók és más összetett formák is kialakíthatók belőle.


Hol célszerű az öntött gumiburkolat alkalmazása?

  • Játszótér, óvoda és bölcsőde felületeinek kialakítása - az öntött gumiburkolat vidám, élmény dús játékot nyújtó biztonságos és tiszta felületeket biztosít.
  • Sportpálya burkolása iskolák és professzionális felhasználók részére - egészség megőrzési célú sportpálya és professzionális felhasználású sportpálya felületeként egyaránt komfortos és biztonságos.
  • Futópálya felületének burkolása - rugalmas, kényelmes, biztonságos futópálya burkolat, amely hatékonyan járul hozzá az egészséges mozgáshoz, valamint a nagyobb sportteljesítmény eléréséhez.
  • Kerti utak és létesítmények készítése - a helyszínen öntött gumiburkolat képes a hagyományos térburkolat teljes kiváltására is. Mivel tetszőleges formájú tárgyak is burkolhatók vele, rendkívül látványos térkialakítást tesz lehetővé. Mindezek mellett a hatékony ütésvédelem miatt nagy biztonságot is nyújt.
  • Járda, lépcső és terasz burkolása - esztétikus és komfortos, egyben csúszásmente járófelület alakítható ki a segítségével! A helyszínen öntött gumiburkolat különösen előnyösen alkalmazható medencék körül, vagy más vizes helyen.

Mik a helyszínen öntött gumiburkolat legfontosabb tulajdonságai?

A helyben öntött gumiburkolat teljesen hézagmentes, egyenletes és sima felületű. A sima felület a különböző színű formák találkozásánál is megmarad, ezért nagyon esztétikus, összetett felület is kialakítható belőle. A vízszintes felületen túl, különféle alakzatok és formák (domb, gömb, piramis, stb.) is bevonhatók vele. Az öntött gumiburkolat ellenáll a fagynak és az erős UV sugárzásnak , emellett nagyon könnyen javítható. A végleges gumiréteg kialakítása mindig a helyszínen történik, így a szükséges gumimagasság megválasztása mindig a várható esésmagasság szerint történik.

A helyben öntött gumiburkolat:

kispipaÜtéscsillapító és rezgéscsillapító burkolat is készíthető belőle

kispipaVáltozatos felületek - izgalmas mintázatok

kispipaTérbeli alakzatok - változatos formák, játékok

kispipaVidám színek - sokféle szín válaszható

kispipaMaximális biztonság - nincsenek éles szélek

kispipaUV álló - ellenáll a napsugárzásnak

kispipaLégáteresztő - nem penészesedik

kispipaVízáteresztő - nem áll meg tartósan a víz rajta

kispipaFagyálló - nem fagy fel, nem károsodik


Hogyan készül a helyszínen készített gumiburkolat? 

A helyben öntött gumiburkolat kivitelezése szakértelmet kíván! Mintha egy betonfelületet simítanánk, a helyszínen készített gumiburkolat a beton felülethez hasonlóan, terítéssel készül. Ehhez a speciális gumiőrleményt egy rendkívül erős poliuretán ragasztóval keverjük össze. Először egy betonfelületet, vagy egy zúzott kő ágyazatot kell készíteni. Erre kerül az készült alátámasztó réteg, amely általában fekete gumiőrleményből készül. Az öntött gumiburkolat végső megjelenését a felső kopóréteg adja ami tetszőleges színű és mintázatú lehet. A gumifelület végül teljesen sima, egybefüggő és teljesen hézagmentes. A kisebb, tagoltabb gumifelületek simítása kézzel történik, a nagyobb felületeké (pl. sportpályák) pedig géppel. A gumiőrleményt összetartó poliuretán ragasztó kötése igen gyors, ezért a kész gumiburkolat 2-3 nap elteltével már használatra kész! A helyben öntött gumiburkolat kivitelezése nagy szaktudást és gyakorlatot igényel, ezért arra kérjük, hogy a kivitelezéséhez kérje ajánlatunkat!

kispipaA helyben készült gumiburkolat kivitelezéséhez kérje ajánlatunkat!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Esésvédő gumiburkolat - játszótéri gumilap

Védjegy: Térgumi

kispipaLap és puzzle kivitel

kispipaVáltozatos színek

kispipaBetonra és kavicságyra

Kivitelezés is!

Rezgéscsillapító gumiburkolat

Védjegy: Térgumi

kispipaLap, tekercs és puzzle kivitelben

kispipaFitneszhez, sportpályára, teraszra

kispipaVáltozatos színek

Kivitelezés is!