Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Aszimmetrikus fekvőrendőr elemekből

Greenexpert

Elemekből összeállítható sebességcsökkentő küszöb két áthaladási sebességgel.

kispipa10 és 30 km/h áthaladási sebesség!

Cikkszám: geasck50045070-tipus

Leírás és Paraméterek

Sebességcsökkentő küszöb 10 és 30 km/h -ás korlátozáshoz

Az aszimmetrikus fekvőrendőr, vagy sebességcsökkentő küszöb 10 és 30 km/h -ás sebességkorlátozáshoz egyaránt alkalmazható. Ez a fekvőrendőr egyik irányban laposabb, a másik irányban pedig meredekebb emelkedéssel rendelkezik. Ha az aszimmetrikus sebességcsökkentő küszöb úgy van elhelyezve, hogy a meredekebb felével áll a haladási iránnyal szemben, akkor a biztonságos áthaladási sebesség 10 km/h. Abban az esetben ha a fekvőrendőr laposabb fele áll a forgalommal szemben, a biztonságos áthaladási sebesség 30 km/h. Az aszimmetrikus kialakítás miatt ez a fekvőrendőr komfortos is, mert amellett, hogy a 10 km/h -ás korlátozás esetén erőteljes  lassításra kényszerít, a hosszú lehajtó ív miatt a küszöb elhagyása már csak egészen kicsi döccenéssel jár.

Aszimmetrikus sebességcsökkentő küszöb 10 és 30 km/h -ás korlátozással.

Tetszőleges hosszúságú fekvőrendőr, PVC elemekből

Fekete és sárga elemekből állítható össze az igényeknek megfelelő hosszóságú sebességcsökkentő küszöb. A fekvőrendőr egyes elemeit dübelekkel és csavarokkal kell az útburkolatokhoz rögzíteni, a merevség növeléséhez pedig akár acél merevítő sín is használható. A váltakozva elhelyezett fekete / sárga sebességcsökkentő küszöbelemek mellett lekerekített végelemek is rendelhetők, melyek alkalmazásával a botlásveszély minimálisra csökkenthető.

A forgalomlassító küszöb elemei újrahasznosított, lágy PVC-ből készülnek, így ez a fekvőrendőr ellenáll az UV sugárzásnak és rendkívül teherbíró. Az aszimmetrikus sebességcsökkentő küszöb tartós és praktikus forgalomlassító parkolóban, parkolóházakban, lakó- és iparterületeken és mindenütt ahol a sebességhatárok betartatása fekvőrendőr nélkül nem kényszeríthető ki.

Ez a fekvőrendőr az ikonra kattintva
elemenként is megvásárolható!

Profiburkolat logo


 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Parkolási ütköző újrahasznosított műanyagból

Védjegy: Greenexpert

kispipaParkolóhely határoló kis költséggel!

kispipaÚjrahasznosított műanyagból!

Parkolási ütköző fényvisszaverővel, műanyagból

Védjegy: Greenexpert

kispipaFényvisszaverők!

kispipaÚjrafelhasznált műanyagból!