Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Parkolási ütköző felhasználása

A parkolási ütköző biztonságosabbá teszi a parkolást

Védje autóját a parkolásnál! Tekintse meg a gumiból vagy műanyagból készült ütközésvédő, más néven parkolóhely határoló felhasználási példáit! A parkolási ütköző segítséget nyújt abban, hogy elkerülje a sokszor jelentős költséggel járó, kellemetlen koccanásokat és sérüléseket.


A gumi parkolási ütközésvédő megvédi a kocsi elejét a sérülésektől

Ne hagyja, hogy a gépkocsi eleje elérje a szegélykövet és - alacsonyabb járművek esetén - ezzel komoly kár keletkezzen! A parkolás során nem csak az Ön kocsija károsodhat, hanem ami még ennél is nagyobb baj, az ügyfeleié is! Ezt a kellemetlen helyzetet a gumi ütközésvédő, vagy parkolóhely határoló lerakásával könnyedény elkerülheti, méghozzá alacsony költségek mellett! A parkolási ütközésvédő megvédi a gépkocsi első lökhárítóit és a mögötte lévő drága alkatrészeket!

A gumi parkolási ütköző megvédi a kocsi lökhárítóját!

Gumi parkolási ütköző térkővel burkolt parkolóban, hogy a gépkocsi eleje ne sérüljön meg.


A parkolási ütköző a tolatásnál is jó szolgálatot tesz

A parkolási ütköző nem engedi a gépkocsit hátragurulni. Tolatásnál nem a szegélykő a legnagyobb veszély, hanem a parkolóhely mögött elhelyezett olyan tárgyak, mint például a villanyoszlop, hulladékgyűjtő, vagy kerékpár tároló. A gépkocsi ezeknek könnyen nekigurulhat. A parkolási ütközésvédő átgondolt telepítésével a gépkocsi nem tud nekigurulni a parkolóhely mögött elhelyezett műtárgyaknak, építményeknek, eszközöknek.

A gumi parkolóhely határoló a tolatásnál is jól jön!


A mélygarázsban is jó megoldás a parkolóhely határoló

Bosszantó és  kellemetlen, amikor a parkolóhely határoló hiánya miatt a szűk mélygarázsban a kocsi a falnak gurul. Ilyenkor nem csak az autó, hanem a rendszám -ami hatósági jelzés- is sérül. Ez sok pénzbe kerül. A gumi parkolóhely határoló ütköző megtakarítja ezt a költséget Önnek! Ha Ön a mélygarázs üzemeltetője, akkor sajnos nem csak a mérges ügyfelekkel találkozhat, hanem Önre hárulnak a parkolóház javításának feladatai is. A gumi ütközésvédő a mélygarázs épségét is segít megőrizni!

A gumi parkolóhely határoló nem csak a gépkocsit, hanem a mélygarázs falát is óvja!

A gumi parkolóhely határoló nem csak a gépkocsit, hanem a mélygarázs falát is óvja!